Jak odkrecić galkę zmiany biegów?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • queen
    Classic
    • 2012
    • 23

Zamieszczone przez blackrs
    Zamieszczone przez gieu
    Lewy nawiew do regulatora natężenia światła. Środkowe, prawy i tył z przycisku otwierania/zamykania drzwi przy ręcznym. Demontaż centralnego tunela jest bardzo prosty, z przeciągnięciem kabli też nie ma większych problemów. Przy okazji zmieniłem ramkę gniazda 12v na podświetlaną (kupiłem na allegro używaną zapalniczkę i to wymontowałem) oraz przygotowałem kable do podświetlenie schowka, który mam w miejscu popielniczki.
    to chyba będzie trzeba sie pobawić niedługo. jak będe mial wątpliwości to będe pytal co i jak.
    Spoko ;-) A ja sie biore za kolejne mody - obnizanie prawego lusterka na wstecznym i podgrzewane dysze spryskiwaczy szyb.
  • kokospeed
    Drive
    • 2010
    • 89

Jak w temacie.
    Szukałem po forum ale nie znalazłem a nie chce niczego uszkodzić
    "...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
    A.M. Neville "Właściwości betonu"

Komentarz

• Guguś
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1212

kokospeed, słabo szukałeś:

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• kokospeed
        Drive
        • 2010
        • 89

ups sorry. ops:
        "...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
        A.M. Neville "Właściwości betonu"

Komentarz

Pracuję...